Dentalfa Fogorvosi Rendelő - Az egészséges fogak és elégedett mosolyok szakértője

Közel tíz éve, 2008. júliusa óta várja pácienseit Esztergom-Kertvárosban, Esztergom, Dorog és Párkány vonzáskörzetében. Kezdetben Dr. Baumann Gabriella magánrendelőjeként működtünk, mára bővült létszámunk, hogy a növekvő igényeket minél gördülékenyebben tudjuk kielégíteni.

Hivatásunkként tekintünk a munkánkra, ahol a legnagyszerűbb visszaigazolást a félelem nélkül visszatérő páciens jelenti. Ennek érdekében nagy hangsúlyt fektetünk a közvetlen, barátságos légkörre, ahol kicsi és nagy egyaránt biztonságban érzi magát. Szeretünk és sokat is foglalkozunk gyermekekkel, hisszük, hogy az egész életen át tartó egészséges fogakért gyermekkorban kell megtenni az első lépéseket. Tudjuk, hogy életreszóló élmény az első találkozás a fogorvossal, ezért mindent elkövetünk, hogy kis pácienseink örömmel és büszkén távozzanak tőlünk.

Fogászati szolgáltatások:
Fogfehérítés,
Fogszabályozás,
Szájhigiénés kezelések,
Digitális röntgen diagnosztika,
Fogpótlások,
Esztétikai fogászat,
Fogászati szűrővizsgálat,
Gyermekfogászat,
Gyökérkezelés,

További fogászati szolgáltatások:
Fogászati és stomato-onkológiai szűrés, Személyre szabott fogmosási tecnikák tanítása, instruálás, motíválás, Fogékszer ragasztása, Barázdazárás, Tejfog tömése, gyökérkezelése, Esztétikus tömések készítése, Fémmentes koronák, fogpótlások készítése, Porcelán héjak készítése, Implantációs fogpótlások készítése, Myofunkcionális tréning, trénerek használata, Műfogsorok készítése, Logopédia

Kapcsolat

Időpontfoglalás

Kezelésre időpontot központi telefonszámunkon foglalhat.
Kérjük, keressen minket a +36 (30) 488 1113 telefonszámon!

Kapcsolat

Online időpontfoglalás

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, kollégánk pedig felhívja Önt, hogy egyeztessék a részleteket! Sürgős esetben, kérjük keressen minket a +36 (30) 488 1113 telefonszámon, amennyiben lehetőségeink engedik, megpróbálunk még aznapra időpontot adni.